a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
Image Alt

O nama

Club Maestro

Za sve Vaše posebne trenutke

Club Maestro je namenjen svima onima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom. Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće vam i osećaj savršenog komofra.

Namenjen je za organizaciju privatnih i poslovnih proslava – venčanja, krštenja, rođendani, mature, prijemi, kokteli, seminari, promocije, revije i dr.Iza sebe imamo dugogodišnju tradiciju u realizaciji svih vrsta događaja na osnovu koje smo stekli dragoceno iskustvo i poverenje vrhunske klijentele.

Posedujemo i ketering „Ta divna hrana“ čime omogućavamo  kompletnu  organizaciju događaja sa ciljem da obezbedimo sigurnost i vrhunski kvalitet. Pažljivo stvarani ukusi, oplemenjeni savršenim linijama dekoracije čine naše recepture posebnim i jedinstvenim.

U prilici smo da obezbedimo iskusno osoblje, konobare, barmene, hostese, kompletnu opremu i dr.  Pružamo usluge i „Event consultinga“–stručnu pomoć i kompletno organizovanje događaja. Ukoliko organizaciju događaja želite u svom prostoru, dolazimo do vas. Ako ste ipak zainteresovani za proslavu u našem objektu, prostor će te dobiti za minimalnu razliku u ceni.

Filozofija našeg poslovanja izdvaja nas od drugih, a naš jedinstven stil je zaslužan za sve pohvale  koje dobijamo. Naše profesionalno osoblje je tu zbog vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje Club Maestro može da ponudi.

Lokacija: Višnjička 113a (5km od centra Beograda)
Kapacitet: 200 u zimskom periodu, 320 tokom leta
Parking:
obezbeđen do 80 mesta