Adresa

Višnjička 113a, Beograd

Rezervišite Vaš prostor
063/222-454
063/666-865
065/257-2280

Club Maestro je namenjen svima onima koji žele posebno mesto za proslave u neobičnom, prirodnom i romantičnom ambijentu koji odiše toplinom i intimom. Jedinstven i harmoničan stil, pored funkcionalnosti pružiće vam i osećaj savršenog komofra.

Namenjen je za organizaciju privatnih i poslovnih proslava - venčanja, krštenja, rođendani, mature, prijemi, kokteli, seminari, promocije, revije i dr.Iza sebe imamo dugogodišnju tradiciju u realizaciji svih vrsta događaja na osnovu koje smo stekli dragoceno iskustvo i poverenje vrhunske klijentele. 

Posedujemo i ketering „Ta divna hrana“ čime omogućavamo  kompletnu  organizaciju događaja sa ciljem da obezbedimo sigurnost i vrhunski kvalitet. Pažljivo stvarani ukusi, oplemenjeni savršenim linijama dekoracije čine naše recepture posebnim i jedinstvenim.

U prilici smo da obezbedimo iskusno osoblje, konobare, barmene, hostese, kompletnu opremu i dr.  Pružamo usluge i „Event consultinga“–stručnu pomoć i kompletno organizovanje događaja. Ukoliko organizaciju događaja želite u svom prostoru, dolazimo do vas. Ako ste ipak zainteresovani za proslavu u našem objektu, prostor će te dobiti za minimalnu razliku u ceni.

Filozofija našeg poslovanja izdvaja nas od drugih, a naš jedinstven stil je zaslužan za sve pohvale  koje dobijamo. Naše profesionalno osoblje je tu zbog vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje Club Maestro može da ponudi.

Lokacija: Višnjička 113a (5km od centra Beograda)
Kapacitet: 250 u zimskom periodu a 500 tokom leta
Parking: obezbeđen 60-100 mesta

Pušenje: dozvoljeno u celom objektu

KNJIGA UTISAKA

Restoran je zaista prelep i pregledan. Gosti mogu medjusobno da se vide i sve je u jednom potezu u obliku luka. Eto, mi ćemo teško ići negde drugde jer je moja jača polovina oduševljena sa restoranom a pritom je jako težak po tim pitanjima.
Prostor je super i malo neobičan, imaju jako lepo dvorište,svoj parking... Moja preporuka !
Restoran je božanstven, bili smo potpuno opušteni u sigurnim rukama Gagija i osoblja Cluba Maestro, koje je stalno tu a "nevidljivo" je, čase su uvek bile pune, hrana je prava poezija ukusa, prepričavali su se utisci nedeljama posle i svi gosti su bili oduševljeni svetskim nivoom usulge" - Olga i...
Scroll to top